Basebyte - scherp in alle opzichten

We helpen graag
Lopen de zaken lekker, maar staat uw site al een tijdje stil? Of bent u nog helemaal niet aan een website toegekomen? Geef uw zaak een nieuwe impuls met Basebyte! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van online concepten. Dus of u nu wilt beginnen vanaf 0 of juist op zoek bent naar een pittige update van uw bestaande site, wij zijn uw partner.
 
Waarin kunnen wij helpen?
Een update of een nieuwe site hebben gemeen dat ze allebei beginnen met een idee. De een is hier echter meer in thuis dan de ander. Dus als u nog geen beeld heeft van hoe het nou precies moet worden, is dat helemaal niet erg. Wij kennen de laatste technieken en inspireren u graag. Dan kijken we samen welke van deze opties er het beste bij uw doel en bedrijf passen, en maken we het voor u in orde. Van plan, naar design, naar bouw, naar livegang.
 
Onderhouden
Eenmaal online dan is het meeste werk gedaan. Uw site wordt opgeleverd volgens de laatste zoekmachine optimalisatiestandaarden (SEO). We blijven echter voor u klaarstaan. Basebyte zorgt ervoor dat u uw eigen site kunt beheren. En mocht u ergens eens niet uitkomen, staan wij altijd voor u klaar.
Basebyte - scherp in alle opzichten